Mrežne rešitve (Cisco, Mikrotik itd.)

Hiter in varen način za rešitev vašega omrežja

Omrežne rešitve

Mrežne rešitve so ključne za zagotavljanje nemotenega delovanja računalniških sistemov v vašem podjetju. Pri Smo ponujamo celovite mrežne rešitve, ki vključujejo namestitev, konfiguracijo in vzdrževanje opreme od vodilnih proizvajalcev, kot so Cisco in Mikrotik. Naše ekipe strokovnjakov bodo poskrbele, da bodo vaši računalniški sistemi vedno povezani in varni, kar bo zagotovilo nemoteno delovanje vašega poslovanja. Poleg tega bomo skrbeli za optimalno delovanje vašega omrežja, kar bo izboljšalo učinkovitost vašega poslovanja in vašim zaposlenim omogočilo boljšo produktivnost.

Planiranje kompleksnih omrežji

Naša ekipa strokovnjakov vam lahko pomaga pri načrtovanju in izgradnji omrežij, ki ustrezajo potrebam vašega podjetja. S tem bomo zagotovili optimalno povezljivost, razširljivost in zmogljivost omrežja.

Analiza omrežja

V kolikor že imate vzpostavljeno omrežje, vam lahko pomagamo pri njegovi optimizaciji. S tem bomo izboljšali zmogljivost, zmanjšali zakasnitve ter povečali učinkovitost omrežja.

Implementacija omrežne varnosti na nivoju strojne opreme (HW)

Varnost omrežja je ključnega pomena za zaščito podatkov in preprečevanje vdorov. Naša ekipa vam lahko pomaga pri implementaciji varnostnih funkcionalnosti na strojni ravni, kot so požarni zid, napredni usmerjevalniki, varnostni stikala z seznami dostopov (access liste) itd.

Cisco

Kot Cisco partner vam bomo nudili strokovno podporo tako v procesu nakupa kot v procesu implementacije

Mikrotik

Naše podjetje vam nudi strokovno konfiguracijo naprednih omrežnih rešitev z uporabo Mikrotikove tehnologije, ki vam omogoča visoko zmogljivo in prilagodljivo omrežno infrastrukturo

Kibana SIEM

Ponujamo vam storitev implementacije in konfiguracije SIEM platforme, kot je Kibana, ki omogoča celovit nadzor, analizo in vizualizacijo logov ter hitro zaznavanje in odzivanje na morebitne varnostne incidente v vašem okolju.