Privatni IT oblak

Za vse potrebe. Hitro in zanesljivo.

Privatni IT oblak

Naši privatni IT oblaki omogočajo podjetjem, da si zagotovijo zanesljivo, varno in prilagodljivo oblačno infrastrukturo za shranjevanje, upravljanje in deljenje svojih podatkov in aplikacij. Z našimi rešitvami lahko podjetja prilagodijo svojo infrastrukturo glede na svoje potrebe in zahteve ter se izognejo visokim stroškom lastništva, vzdrževanja in nadgradnje lastne strojne opreme. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali pri načrtovanju, implementaciji in vzdrževanju vaše zasebne oblačne infrastrukture, ki bo zagotovila vašim poslovnim procesom nemoteno delovanje.

Nekaj primerov privatnega IT oblaka: 

  1. IaaS (Infrastructure as a Service): Ponudba virtualnih računalniških virov, kot so virtualni strežniki, omrežne povezave in shramba podatkov, ki omogočajo uporabnikom upravljanje in skaliranje infrastrukture glede na njihove potrebe.

  2. PaaS (Platform as a Service): Storitev, ki omogoča razvijalcem in podjetjem, da izgradijo, testirajo in upravljajo aplikacije na oblaku brez potrebe po skrbi za infrastrukturo. Ponuja orodja in okolja za razvoj, izvajanje in upravljanje aplikacij.

  3. SaaS (Software as a Service): Ponudba programskih rešitev, ki so gostovane v oblaku in dostopne preko spleta. Uporabniki lahko dostopajo do aplikacij, kot so e-pošta, upravljanje projektov, CRM (Customer Relationship Management) itd., brez potrebe po namestitvi in vzdrževanju programske opreme na svojih napravah.

  4. Zasebno shranjevanje podatkov: Storitev, ki omogoča podjetjem, da shranjujejo in upravljajo svoje podatke v varnem okolju zasebnega oblaka. To omogoča boljši nadzor nad podatki, varnostjo ter skladnostjo z regulativami.

  5. Varnost in nadzor: Storitve za varnost in nadzor, kot so napredne varnostne rešitve, varnostne kopije podatkov, sledenje in analiza omrežnih aktivnosti, ki pomagajo zagotavljati zaupnost, celovitost in razpoložljivost podatkov v zasebnem IT oblaku.

  6. Virtualni namizji (VDI – Virtual Desktop Infrastructure): Storitev, ki uporabnikom omogoča dostop do virtualnih namizij in aplikacij preko oblaka. To omogoča boljšo mobilnost, upravljanje in varnost uporabniških naprav ter lažje upravljanje aplikacij in posodobitev.