You are here:

Datalab Pantheon

Datalab Pantheon

naši partnerji

Datalab Pantheon je programska rešitev, ki omogoča celovito upravljanje poslovanja vašega podjetja. Učinkovitost poslovanja povečuje s celovitimi in avtomatiziranimi rešitvami za računovodstvo, finance, plače, proizvodnjo, trgovino in druge poslovne funkcije.

Naša strokovnost v področju Datalab Pantheon ERP sistema in Gold status partnerja za uvedbo ERP sistemov, nam omogoča, da strankam ponudimo celovite in prilagojene rešitve, ki izboljšujejo njihove poslovne procese in učinkovitost. S svojim inovativnim pristopom in nenehnim sledenjem najnovejšim trendom v industriji, zagotavljamo, da so naše rešitve vedno v koraku s časom. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami v plastični industriji, kovinsko predelovalni industriji, distribuciji, prodaji in servisu, smo postali priznani partner mnogim uspešnim podjetjem.

Poleg tega, da smo specializirani za uvedbo Datalab Pantheon ERP sistema, smo tudi zanesljiv partner pri razvoju in implementaciji drugih informacijskih sistemov ter nudimo celostno svetovanje glede digitalne preobrazbe poslovanja.

Uvedba

Uvedba sistema Datalab Pantheon

Podpora

Naša podpora strankam za Datalab Pantheon