UVEDBA DATALAB PANTHEON ERP SISTEMA

Povečajte produktivnost, zmanjšajte stroške ter pridobite pregled nad poslovanjem s celostnimi analizami. Vse to in še več.

Imejte celovite pregled nad poslovanjem

Imejte celovit pregled nad vašim podjetjem s pomočjo učinkovitega ERP sistema. ERP sistem je centralna točka, kjer se zbirajo vse informacije vašega poslovanja. Vanj so integrirani dodatni sistemi, kot so: sistemi proizvodnje (MES), kot računovodski sistem, blagovno poslovanje, prodaja in nabava, kadrovski sistem, plače in ostalo, kar sodi v celovito podporo poslovanju. Pri uporabi ločenih sistemov je največji izziv pametna integracija, ki dostikrat zahteva več časa, kot uvedba samega osnovnega sistema. Zato nudimo rešitve, ki so povezane in integrirane v celoto. Če želite digitalizirati svoje poslovanje, modernizirati ročne procese ali enostavno prodajati svoje izdelke ali storitev preko spleta, smo pravi naslov za rešitve.

Na  osnovi ERP Pantheon smo realizirali mnoge projekte iz najrazličnejših področij od veleprodaje, logistike, proizvodnje. Naš portfolio dodatnih rešitev je obsežen. Med drugim obsega spletne analitične sisteme, spletne sisteme za zajem dela in brezpapirno lansiranje dokumentacije na stroje, WMS skladiščni sistem, logistične sisteme in podobno. Mnogo rešitev je popolnoma prilagojenih potrebam naročnikov.

Brez vložka v infrastrukturo

PANTHEON Professional je mogoče uporabljati brez vložkov v infrastrukturo, vzdrževanje in implementacijo. Takšna uporaba je cenovno ugodna ter predvsem varna in zanesljiva.

Odzivna podpora uporabnikom

Pravočasna podpora je ključnega pomena, zato je uporabnikom na voljo več vrst podpore. Nujna direktna podpora se izvaja na terenu, preko telefona, spletne aplikacije Helpdesk ali pa se podpornik poveže kar na uporabnikov računalnik (RDS, Remote Desktop Service).

Poslovanje vedno v skladu z zakonodajo

PANTHEON se redno prilagaja – osvežuje glede na spremembe v zakonodaji (plače, dohodnina, DDV itd). Osveževanje se zgodi ob vseh pomembnih spremembah zakonodaje. Vse spremembe se preko interneta avtomatično prenesejo do uporabnika – hitro in enostavno!

Povezava z dokumentnim sistemom

Z dokumentnim sistemom PANTHEON – Shake lahko papirne dokumente poskenirate in povežete s PANTHEON-ovimi dokumenti tako. da imate vpogled v vso dokumentacijo, tudi če izvirno ni bila v elektronski obliki.

Pregled poslovanja na vašem namizju

Program lahko sočasno uporablja več uporabnikov iz različnih delov podjetja, vodstvo pa lahko ažurno spremlja ključne kazalce poslovanja podjetja. Vsi ključni podatki so predstavljeni grafično, mogoče pa so različne primerjave, analize, projekcije in kalkulacije. Tako je vodstvo vedno na tekočem z vsemi ključnimi poslovnimi podatki.

Dodatne rešitve za posebna področja

Zaradi specifičnih potreb uporabnikov je za PANTHEON na voljo veliko število vertikalnih rešitev, ki jih razvija tako Datalab kot tudi neodvisna partnerska podjetja. Tako lahko uporabniki nadgrajujejo in dopolnjujejo svoj PANTHEON s specifičnimi rešitvami.

Funkcionalnosti po vaših merah

Že tako širokemu naboru rešitev je dodana možnost dodajanja lastnih rešitev. Tako je mogoče sprogramirati lastne funkcionalnosti, ki bodo vidne v samem PANTHEON-u (do nje lahko dostopamo kar skozi menije ali obrazce). Programski jezik je zmogljiv in omogoča delo z bazami, internetom, datotekami, izvozom/uvozom podatkov ter delo z nizi podatkov.
Pantheon SE Pantheon MF
Blagajniško poslovanje
Izdaja in prejem računov
Avtomatizacija poslovnih procesov
Elektronsko in spletno poslovanje
Naročila kupcev in dobaviteljev
Osnovna kadrovska evidenca
Celotna kadrovska evidenca
Potni nalogi
Zaloge in skladišča
Obračun plač
Obračun DDV
Poslovanje s tujino
Carina, Intrastat, EUL
Osnovna sredstva
Trošarinska skladišča
Servis
Računovodstvo
Osnovni delovni nalogi
Enostavna proizvodnja
Poslovna poročila - prednastavljene nadzorne plošče
Poslovna inteligenca - nadzorne plošče po meri
Poslovna inteligenca - analize, poročila, načrtovanje
Proizvodnja - planiranje
Proizvodnja - terminiranje
Proizvodnja - napredni delovni nalogi
Proizvodnja - kosovnice z alternativami
Povezava z zunanjimi rešitvami

Za več informacij o licencah lahko preverite na Datalabovi spletni strani.

IMATE VPRAŠANJE?

Z veseljem vam bomo priskočili na pomoč ali pa vam odgovorili na vprašanje.

    Naslov in kontaktni podatki: 
    In.Sist d.o.o.,
    Koroška cesta 62b, 3320 Velenje
    Telefon: 041 698 246
    E-pošta: info@in-sist.si